De Grønne Kloakentreprenører
Miljøministeriet, De Grønne Kloakentreprenører og Danske Anlægsgarntere er gået sammen for at tilbyde danskerne et gratis klimatjek af deres bolig.

Et klimatjek udpeger, hvad den enkelte kan gøre for at klimasikre sin bolig og håndtere regnvandet lokalt, så man kan forhindre de store skader, vi så efter skybruddet i 2011. Alligevel har 6 ud af 10 boligejere endnu ikke gjort noget for at sikre sig mod fremtidige skybrud.

Klimatjekket består af et uforpligtende besøg af en fagmand, hvor bolig og have gennemgås med henblik på påpegning problematiske forhold, f.eks. risikoen for oversvømmelse under skybrud.  

En lang række af De Grønne Kloakentreprenørers og Danske Anlægsgartneres medlemmer gennemfører netop nu et kursus i "klimatjek"  i samarbejde med Teknologisk Institut og Miljøministeret.

På nedenstående lister vil du kunne finde den lokale anlægsgartner/ kloakentreprenør som tilbyder gratis klimatjek.

Find kloakentreprenør/anlægsgartner på Sjælland

Find kloakentreprenør/anlægsgartner i Jylland/Fyn

Miljøminister Ida Auken udtaler desuden: "Det kan være rigtig svært at overskue, hvor man skal begynde, når man skal sikre sin bolig mod oversvømmelser. Heldigvis er der en masse fagfolk, der har helt styr på, hvordan man undgår, at vandet vælter ind i huset. Jeg håber, at et gratis klimatilpasningstjek vil give flere boligejere mod på opgaven."

 

© Copyright 2020 | De Grønne Kloakentreprenører | Sankt Knuds Vej 25 | 1903 Frederiksberg C | Tlf: 33 860 860 |  Powered by: Webex ApS